Karlstads pastorat

Beskrivning

Inom Karlstads pastorat, med ca 200 medarbetare, ser vi HR-frågor som en viktig del för att vi ska kunna vara den arbetsplats och arbetsgivare vi vill vara. Tjänsten är placerad på pastoratsservice som fungerar som stabs- och servicefunktion för våra fem församlingar. 

Arbetsuppgifter

Som HR-generalist hos oss jobbar du brett inom hela HR-området, både operativt och strategiskt. Arbetet är omväxlande och innebär att du kommer att ha kontakt med många i organisationen. Att stödja och vägleda chefer och medarbetare är en av dina största arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med avtalsfrågor, arbetsrätt, rehabilitering, rekrytering, förhandlingar, arbetsmiljö.

Visst utredningsarbete och utvecklingsarbete kan också förekomma då vi bla arbetar med att uppdatera och utveckla policys, dokument och processer. Det är också av stor vikt att du har ett öga på framtiden inom HR, vad som är på gång framåt inom området. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning inom personalprogrammet, eller liknande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du behöver ha några års erfarenhet från brett HR-arbete, samt att du är van att tolka lagar och avtal.

Du bör ha ett serviceinriktat och konsultativt arbetssätt. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, ett öppet och samtidigt förtroendeingivande förhållningssätt. Det är viktigt att du har förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Du ska kunna skapa och behålla goda relationer med chefer och medarbetare. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och att du har ett eget driv. Att du har goda it-kunskaper samt god förmåga att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är också viktigt. 

Övrigt

Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid. Främjande friskvård är centralt för oss på Karlstads pastorat, vi har KMTi som företagshälsovård och erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag.


I rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/13
Kontakt
  • Dan Fredriksson, Domprost, 054-141411
  • Veronica Huatorpet, HR-specialist, 054-141453
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tilbage til Ledige stillinger